Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es prepara per a acomiadar l'any esportiu amb la XIX Sant Silvestre

L'Eliana:

 

Una nova edició de la Sant Silvestre Vila de l'Eliana arriba al nostre municipi disposada a fer gaudir a tots els veïns i veïnes d'una jornada d'esport i diversió entre família i amics. Diumenge que ve 29 de desembre a les 20.00 la Plaça del País Valencià tornarà a omplir-se amb un gran ambient festiu per a acomiadar aquest 2019. 

 

La tradicional carrera, que un any més recorrerà 3 quilòmetres pels carrers de l'Eliana,  s'ha convertit també  en un esdeveniment solidari en el qual els participants col•laboren amb el Banc d'Aliments donant aliments no peribles, una gran ajuda per a aquesta organització i més en aquestes dates tan assenyalades. 

 

Les inscripcions podran realitzar-se el mateix dia de la prova des de les 17:00 i com sempre es valorarà l'originalitat de les disfresses tant individuals com grupals en l'a més de celebrar-se el sorteig de regals una vegada acabada la carrera.

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon