Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana contractarà a 8 persones a través del programa EMCORP

L'Eliana:

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha contractat a 8 nous empleats i empleades a través del programa EMCORP, del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

El programa d'iniciativa social, destinat a veïns de la localitat desocupats majors de 30 anys, ha arrancat aquest divendres amb la incorporació d'una periodista, una llicenciada en publicitat i relacions públiques, dues auxiliars administratives, un oficial i un peó de pintura i dues guardes de parcs i jardins.

Amb una quantia total de 107.949 euros, els nous treballadors accediran a un contracte a jornada completa i amb una duració de sis mesos per a la realització de diverses obres o serveis d'interés general en el consistori.

A la subvenció concedida per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de 34.109 euros, l'Ajuntament ha aportat del seu pressupost municipal 73.839 euros. Amb aquesta contribució del 68% del total el consistori busca equiparar el salari dels nous empleats, d'acord amb el conveni dels treballadors del propi Ajuntament, i augmentar així mateix el nombre de contractes per a arribar a un major nombre de persones en situació de desocupació. 

El programa està destinat a persones desocupades, inscrites com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF d'Ocupació de la Generalitat. L'adhesió a aquesta mena de programes és un altre exemple de l'esforç i el compromís de l'Eliana per fomentar i potenciar la integració laboral de col•lectius amb dificultats d'inserció, millorant la seua ocupabilitat. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com ara els programes de formació com la Dipu Et Beca o d'ocupació EMPUJU i EMCUJU per a la contractació de joves titulats desocupats.

L'alcalde, Salva Torrent, ha rebut als 8 participants del programa EMCORP, tots ells veïns de la localitat, en el Saló de Plens on els ha donat la benvinguda i els ha convidat a aprofitar l'oportunitat de conéixer el funcionament de l'administració per a treballar en benefici de la ciutadania de l'Eliana.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon