Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana contractarà a 8 persones a través del programa EMCORP

L'Eliana:

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha contractat a 8 nous empleats i empleades a través del programa EMCORP, del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

El programa d'iniciativa social, destinat a veïns de la localitat desocupats majors de 30 anys, ha arrancat aquest divendres amb la incorporació d'una periodista, una llicenciada en publicitat i relacions públiques, dues auxiliars administratives, un oficial i un peó de pintura i dues guardes de parcs i jardins.

Amb una quantia total de 107.949 euros, els nous treballadors accediran a un contracte a jornada completa i amb una duració de sis mesos per a la realització de diverses obres o serveis d'interés general en el consistori.

A la subvenció concedida per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de 34.109 euros, l'Ajuntament ha aportat del seu pressupost municipal 73.839 euros. Amb aquesta contribució del 68% del total el consistori busca equiparar el salari dels nous empleats, d'acord amb el conveni dels treballadors del propi Ajuntament, i augmentar així mateix el nombre de contractes per a arribar a un major nombre de persones en situació de desocupació. 

El programa està destinat a persones desocupades, inscrites com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF d'Ocupació de la Generalitat. L'adhesió a aquesta mena de programes és un altre exemple de l'esforç i el compromís de l'Eliana per fomentar i potenciar la integració laboral de col•lectius amb dificultats d'inserció, millorant la seua ocupabilitat. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com ara els programes de formació com la Dipu Et Beca o d'ocupació EMPUJU i EMCUJU per a la contractació de joves titulats desocupats.

L'alcalde, Salva Torrent, ha rebut als 8 participants del programa EMCORP, tots ells veïns de la localitat, en el Saló de Plens on els ha donat la benvinguda i els ha convidat a aprofitar l'oportunitat de conéixer el funcionament de l'administració per a treballar en benefici de la ciutadania de l'Eliana.


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :