Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana publica les bases per a la capacitació del servei de taxi dins del terme municipal

Els interessats poden presentar la seua sol·licitud a les proves del 30 de novembre al 19 de desembre, tots dos inclosos

L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat les bases per a la prova d'acreditació de la capacitació professional per a prestar el servei d'auto-taxi dins del terme municipal.

Els interessats a obtindre l'autorització tipus VT, poden presentar la seua sol·licitud degudament emplenada en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, o per qualsevol dels mitjans previstos en la llei, del 30 de novembre al 19 de desembre, tots dos inclosos.

Per a l'admissió a la prova els aspirants deuran, entre altres requisits, posseir el permís de conduir amb, almenys, 8 punts i una antiguitat mínima d'un any, complir amb el requisit d'honorabilitat per a l'exercici de la professió de transportista per carretera i mancar d'antecedents penals per delictes relacionats amb la seguretat viària.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà una relació provisional de les persones admeses i excloses que podrà ser consultada en la pàgina web municipal. Mentre que la data, hora i lloc de la prova serà publicada en aquesta mateixa web juntament amb el llistat definitiu d'admesos i exclosos.

La prova consistirà en un examen únic tipus test de quaranta preguntes, en la qual els aspirants disposaran d'una hora per a emplenar les respostes sobre el marc jurídic en l'àmbit del taxi, coneixements bàsics de valencià per a la prestació del servei i del medi físic del terme de L'Eliana, entre els quals s'inclouen la llista de carrers, els itineraris, la ubicació de centres oficials i d'interés turístic o les festes locals.

Consulta ací les Bases de la prova

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon