Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana instal•larà Punts Violeta en totes les festes que se celebren en 2020

 La presència d'estands informatius en l'any vinent arrancarà en Nit de cap d'any, aquest pròxim dimarts 31.

L'Ajuntament de l'Eliana se suma als municipis lliures de violències sexistes, amb la instal•lació de 12 nous Punts Violeta en els esdeveniments d'oci del pròxim any 2020, responent a la necessitat d'abordar des de la perspectiva de gènere i desnormalitzar socialment tots els tipus de violència sexual.

Amb aquests punts de referència segura en els espais d'oci, la regidoria d'Igualtat pretén sensibilitzar especialment a la població jove i promoure el bon tracte entre ells. Per això, en totes i cadascuna de les festes que es realitzen en el nostre municipi l'any vinent, es disposarà d'un estand on podran participar els assistents realitzant una sèrie de jocs amb perspectiva de gènere i rebre informació i marxandatge.

El primer dels Punts Violeta en 2020 estarà present en la plaça del País Valencià per a la celebració de la Nit de cap d'any i estarà a la disposició de totes les persones que acudisquen a celebrar la festa d'aquest final d'Any des del moment de les campanades i fins a les 4 de la matinada.
Més endavant, es col•locaran també durant les falles, els dies 14, 17 i 18 de març, durant les festivitats del mes de juliol els dies 3, 4, 10, 11, 16 i 17, en la OctoberFest 2020 i també en la Nit de cap d'any del pròxim any.

L'edil d'Igualtat, Cocha Montaner, ha informat que està obert el termini per a totes les persones voluntàries que estiguen interessades a participar en l'estand de Cap d'any fins al dilluns 30 de desembre. Com és habitual, aquests voluntaris hauran d'acreditar prèviament per registre d'entrada la documentació que justifique la seua assistència a les jornades formatives en Punts Violeta o la formació específica en temes d'Igualtat o Violència de Gènere.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon