Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La passarel·la que unirà Vilamarxant i el seu polígon estarà acabada abans del final d'any

Vilamarxant:


L'àrea d'indústria de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Víctor Sanchis, ha treballat intensament en els últims mesos per a executar les actuacions que connectaran el polígon amb el nucli urbà a través d'una passarel·la, situada en paral·lel a la carretera de Cheste.

El projecte s'està duent a terme gràcies a una ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a polígons industrials en l'àmbit autonòmic.

Víctor Sanchis, regidor d'Indústria de l'Ajuntament de Vilamarxant, ha explicat que esta obra serà un gran avanç per al municipi: "La passarel·la permetrà acabar amb un problema d'accessibilitat històric al nostre polígon industrial".

"Continuem treballant per a oferir al polígon i als ciutadans les eines per a poder ser més competitius i tindre millors serveis que beneficien a tots els actors principals de Vilamarxant", ha finalitzat el regidor.

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon