Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Gala de lliurament dels XII Premis Ciutadania de l'Eliana se celebrarà el 6 de desembre


Set entitats i ciutadans recolliran els guardons que reconeixen el seu compromís amb el municipi, a les 11.30 hores en el Centre Sociocultural.

Aquest divendres 6 de desembre, Dia de la Constitució, tindrà lloc la Gala de lliurament dels XII Premis Ciutadania Vila de l'Eliana. Un emotiu acte públic i obert als veïns i veïnes, que se celebra anualment, en el qual es reconeixen a aquelles persones i col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït positivament en el desenvolupament i en la pròpia convivència del municipi. Així, la Regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conéixer hui els noms dels guardonats en aquest 2019, triats per part d'una comissió de les propostes realitzades el mes d'octubre passat pels ciutadans.

El ‘Millor expedient acadèmic de l'IES l'Eliana’ en el curs 2018/2019, únic premi que s'atorga sense procés d'elecció, és el de l'alumna Paula Bayo. En ‘Educació’, el guardó reconeix la trajectòria de més de 40 anys d'experiència a l'Escola Infantil Santa Clara, mentre que el Club de Lectura, que enguany celebra la seua 15 aniversari, rebrà el premi ‘Cultura’. El Club Esportiu Futbol Base Femení sumarà al seu palmarés el premi ‘Esports’ 2019, pel seu impuls de la dona en aquesta pràctica i el negoci artesanal Hermanos Andrés, portarà a les seues instal·lacions de fabricació de mobles de cuina el guardó de ‘Comerç’. Per part seua, l'arquitecte, escriptor i poeta Víctor Iñurria serà distingit amb el premi ‘Al Ciutadà’, mentre que el títol pòstum serà per a Ismael Molina, condecorat ‘In memoriam’ per la seua contribució a l'horta tradicional valenciana.

L'acte, s'iniciarà a les 10.30 hores en la Plaça del País Valencià, on es congregaran els premiats i assistents per a acudir a la Plaça Pau i Llibertat i descobrir la nova placa del primer alcalde democràtic de la localitat, Luis Escrivà. A continuació, se celebrarà una processó cívica cap al Centre Sociocultural, amb acompanyament de música tradicional valenciana. La nova sala de centre acollirà, des de les 11.30 hores, aquesta dotzena edició que comptarà amb la presència de la Corporació Municipal i representants de la societat elianera.

En paraules de l'Alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, “aquest és un acte que va nàixer amb el 50 aniversari de la independència de la Pobla de Vallbona, i hui dia continua reconeixent a tots aquells que cada dia fan de l'Eliana un poble millor, a més de convertir-se en una de les celebracions més especials i emotives del nostre municipi”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon