Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els escolars reben els premis del Concurs de Targetes de Nadal de Vilamarxant

Vilamarxant:


La creació realitzada per Sabina Sanchis, que il·lustra als tres Reis Mags seguint a l'estrela que els porta a Vilamarxant, servirà perquè l'Ajuntament felicite les festes a la ciutadania.

L'alcalde de la localitat, Héctor Troyano, i el regidor de Festes, Tradicions, Cultura i Joventut, Miguel Navarro, han lliurat als participants els diferents premis del certamen.

El primer edil ha destacat la il·lusió de tots els xiquets que han presentat la seua felicitació així com el seu record de la infància: "Fa no molts anys estava nerviós per saber si era el guanyador i hui soc el que entrega els premis".

"Anime a tots els xiquets del poble a participar en este concurs que porta tants anys d'història", ha afegit Troyano.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon