Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El recurs Prisma de la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat un dia de portes obertes

Coincidint amb que huí és la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el recurs Prisma de la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat un dia de portes obertes.

PRISMA, amb el Día de Portes Obertes vol donar a conèixer el programa.


Els programes que es desenvolupen a Vilamarxant i a Bétera han acollit la visita de responsables polítics, personal tècnic, usuaris i familiars. L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer als nous càrrecs electes i tècnics la labor que es desenvolupa en Prisma.


La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha explicat que és “un orgull poder treballar dia a dia per a ajudar aquestes persones i a les seues famílies. Gràcies a projectes com el de Prisma fem que les persones tornen a viure”.


La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa aquest mateix any el recurs Prisma a Vilamarxant i a Bétera. Durant el primer trimestre de l'any 2020 es podrà en marxa en dos nous municipis, La Pobla de Vallbona i Riba-roja.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon