Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 20 de desembre, dia d“‘Anar Caminant al Col·le”.

Bétera:


La Regidoria d'Educació i els Centres Escolars conviden a tots els escolars i a les seues famílies a utilitzar el CAMÍ ESCOLAR per a anar i tornar del col·legi.

 

El Camí a l'Escola és un programa municipal que té com a objectius prioritaris:

 

  • Afavorir progressivament, l'autonomia dels xiquets i xiquetes en l'ús de l'espai públic per a traslladar-se quotidianament a l'escola, recuperant els costums de les ciutats mediterrànies de presència infantil als carrers.

  • Ajudar a la progressiva organització de l'espai urbà per a beneficiar els desplaçaments dels escolars per les vies públiques d'accés als centres escolars.

  • Fomentar la introducció progressiva d'hàbits de vida saludable mitjançant l'ús de l'espai públic per a anar caminant al col·legi evitant sempre que siga possible el transport que afavoreix el sedentarisme i la contaminació ambiental.

  • Millorar el reconeixement de l'espai públic com a propi, aprenent a utilitzar-lo de manera gratificant i socialitzada.

 

A través d'aquest tipus de programes, l'Ajuntament de Bétera vol promoure els hàbits de vida saludable alhora que el respecte pel medi ambient, tant en els més xicotets de la casa com entre les famílies.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon