Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Primera carrera d'Orientació de Camp de Túria, organitzada per Correcaminos amb la col.laboració de la Mancomunitat

El 15 de desembre es disputarà la prova que recorrerà diversos municipis
 
 El pròxim 15 de desembre, diumenge, els esportistes tenen una nova cita esportiva a Camp de Túria. La Societat Esportiva Correcaminos, en col•laboració amb el Departament d'Esports de la Mancomunitat Camp de Túria, organitza la Carrera d'Orientació Camp de Túria.

Es tracta de la 9a prova del Campionat de Lliga Autonòmica de la Federació de l'Esport d'Orientació de la Comunitat Valenciana. La prova que es disputarà el diumenge 15 de desembre compta també amb la col•laboració dels municipis per on discorrerà la carrera que són Serra, Bétera, La Pobla de Vallbona i Olocau.

Concretament la prova recorre els paratges de ‘Pla del Coscollar’ i ‘Pla de Colom’ de Bétera, ‘La Manguilla’ de La Pobla de Vallbona i ‘La Pedralvilla’ d'Olocau. L'eixida i meta estarà situada a la urbanització Torre de Porta-Coeli de Serra. 

Si estàs interessat a participar en la prova pots consultar tota la informació de la prova en la pàgina web de la Federació d'Orientació de la CV.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon