Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es va bolcar en suport a Mélani en Eurovisió Júnior

L'Auditori Municipal va viure amb gran emoció la gala mostrant tot el seu suport a la jove cantant elianera i gaudint d'animació i regals.

La cita d'Eurovisió Júnior 2019 es va viure ahir a la vesprada amb especial interés i emoció en la pantalla gegant de l'Auditori Municipal de l'Eliana. Embolicats en un ambient festiu i alegre centenars de veïns i amics de Mélani García es van concentrar allí per a oferir tot el seu suport a la cantant elianera, envoltats de diverses activitats d'animació i projecció de vídeos entorn de la seua figura.

Després d'una actuació qualificada de ‘tècnica i vocalment impecable’ pels jurats experts, i amb el suport del televot, finalment la guanyadora de La Voz Kids 2018, ha aconseguit un respectable tercer lloc amb un total de 212 punts. La seua cançó ‘Marte’, interpretada davant escenes del fons de la mar, amb botelles de plàstic i vestida de color perla, ha simbolitzat una clara al·lusió al medi ambient amb un marcat sentit reivindicatiu. Per això, la Regidoria de Medi Ambient es va voler sumar a aquesta pretensió i va oferir diversos regals als joves assistents per a conscienciar-los sobre el problema de la degradació dels oceans que amenaça al planeta. 

Després de 13 anys en què Espanya no s'ha presentat a Eurojunior, Mélani es va enfrontar a un total de 18 països. Va ser la cinquena a pujar-se a l'escenari del Gliwice Arena, a Polònia, en un dels moments de major intensitat. Davant una final emocionant fins a l'últim minut en què es va arribar a situar en primera posició, l'Auditori de l'Eliana va celebrar finalment el podi entre aplaudiments i fins a alguna llàgrima per part dels assistents.

L'alcalde, Salva Torrent, que va seguir la gala amb els seus veïns va declarar a la seua eixida de l'Auditori estar ‘molt satisfet i orgullós’ per la gran actuació de Mélani i el gran futur que li espera. ‘La rebrem com es mereix perquè ja forma part de nosaltres’, ha declarat el primer edil.
L'Ajuntament de l'Eliana ha volgut oferir tot el seu suport a la seua jove veïna i organitzarà aquesta setmana, al seu retorn a Espanya, una recepció oficial a la Casa Consistorial per a transmetre-li personalment la seua més sincera enhorabona.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon