Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria entrega els guardons del IV Concurs de curts “2 minuts d’igualtat”

Llíria:

La regidora d'Igualtat, Vallivana Murgui, va entregar ahir els guardons de la IV edició del Concurs de curts "2 minuts d'igualtat", que organitza l'Ajuntament de Llíria amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona 2019.  

En la categoria de 18 a 25 anys, Vicente Cases, amb el treball "No et muntes pel·lícules", va obtindre el primer premi mentre que el segon va ser per a José Munsuri amb "Invisibles".

El curt "Avisa quan aplegues" d'Aitana Serrallet va ser distingit amb el primer premi en la categoria de 14 a 17 anys. El segon va recaure en el treball de Gonzalo Cacheda, "Influencer TENDER".

A més, el curtmetratge "Ya no tengo miedo" de José Escobedo va rebre el premi del públic.

Un total d'11 treballs van participar en este certamen que pretén sensibilitzar als joves sobre les desigualtats entre homes i dones, i conscienciar-los en el rebuig a la violència de gènere, des de la seua creativitat artística.

Marxa contra la violència masclista
Dins de les activitats de commemoració del 25 de novembre a Llíria, dilluns que ve se celebrarà la marxa i concentració contra la violència de gènere, amb la participació dels centres escolars de la població i tota la ciutadania que es vullga sumar.

La marxa partirà a les 11.00 hores des del parc Silvestre d'Edeta i farà un recorregut fins a la plaça Major, on es farà lectura d'un manifest, amb un record especial a les dones assassinades durant este 2019.
 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon