Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Regidors i Aedl's de la comarca han participat en la reunió de treball de la Mancomunitat sobre l'Estratègia Territorial


 Els regidors i regidores dels Ajuntaments de Sant Antoni de Benaixeve, Gàtova, Domenyo, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Llíria han treballat aquest matí al costat dels aedl’s de Sant Antoni, Benaguasil, Loriguilla, La Pobla de Vallbona i Riba-roja en una reunió de treball per a abordar l'Estratègia Territorial.

L'Estratègia Territorial és un projecte que s'emmarca dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Una iniciativa que prové de Labora i en la qual també participa la Universitat de València.

L'objectiu d'aquesta primera reunió és donar a conèixer en quines iniciatives està desenvolupant la seua activitat el personal tècnic i la coordinació per part dels agents de desenvolupament comarcal de la Mancomunitat dins de l'Acord Territorial d'Ocupació.

L'Estratègia Territorial és una eina que permet transformar el territori, governar el seu futur i millorar les expectatives dels seus ciutadans i ciutadanes. Per això, la reunió d'avui tenia un caràcter especial. És necessari conèixer les realitats de tots els municipis de la comarca per a poder traçar línies d'actuació que comporten al desenvolupament de l'estratègia.

Per això, es tindrà en compte i els ajuntaments podran realitzar les aportacions que estimen oportunes, la veu dels agents de la comarca per a entre tots i totes realitzar una Estratègia Territorial que marque les línies d'actuació. Gràcies a aquest treball la comarca de Camp de Túria podrà anar en la línia del creixement des del present i cap al futur.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon