Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana i la Mancomunitat organitzen el JoveFest el dissabte 19 d'octubre


  • L'Ajuntament de l'Eliana, conjuntament amb la Mancomunitat Camp de Túria, ha organitzat el JoveFest, una gran jornada dedicada als joves de la comarca entre 12 i 30 anys que se celebrarà al parc de la Pinada de l'Eliana.
La Plaça d'Europa acollirà durant tot el dia, entre les 11.00 i les 19.00 hores, diverses activitats destinades al públic juvenil: parkour, rap, maquillatge d'Halloween, Scape Room, tallers 3D, jocs de taula, realitat virtual, concerts en directe, paelles y una multitud d'activitats que convertiran a l'Eliana en el punt neuràlgic de la joventut de la comarca.

 
Amb aquesta activitat, la Mancomunitat Camp de Túria a través del seu departament de Joventut i al costat de l'Ajuntament de l'Eliana volen fomentar la cohesió comarcal perquè els joves s'integren i coneguen la realitat d'altres municipis del Camp de Túria, tot això en un entorn saludable i de diversió, en una localitat referent a la Comarca. 

A més, Jove Fest 2019 pretén promoure un oci educatiu i saludable. “Es tracta de contribuir a contrarestar l'actual cultura del consum i addiccions entre la gent jove, ampliant l'oferta d'activitats lúdic-educatives mostrant la diversitat d'opcions existents en aquest àmbit”, ha destacat l'edil de joventut del consistori elianero, Jorge Pérez Comeche, qui ha promogut que aquesta important fira de la joventut se celebre a l'Eliana. 

Amb aquestes activitats es busca, també, generar participació juvenil activa. Implicar els joves de la comarca perquè amb les seues propostes es prenguen decisions i s'aborden problemes que els preocupen.

Els joves menors d'edat (12-17 anys) hauran d'emplenar una autorització signada pels pares o tutors legals i entregar-la en el punt d'accés al JoveFest situat en la plaça d'Europa. Després de les entrega seran acreditats amb una polsera, que els permetrà participar en tots els tallers i activitats. A més, els joves inscrits podran gaudir d'una degustació de paelles per a menjar.

mapa




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon