Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Llíria entrega els Premis Jaume I

Llíria:

L'Ajuntament de la capital del Camp de Túria ha entregat hui els Premis Jaume I de la Vila de Llíria en l'acte institucional commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana. La gala, celebrada al conservatori municipal, ha comptat amb la presència de l'alcalde Manolo Civera i els membres de la corporació municipal.

Els guardonats en esta segona edició han sigut el compositor i director Juan Vicente Mas Quiles, per la seua trajectòria en el món de la música; el gestor cultural Vicent Escrig Peris, per la seua labor en el teixit associatiu de les bandes de la Comunitat Valenciana; la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), que ha sigut recollit per la seua presidenta, Daniela González, pel seu compromís en la vertebració del territori des de l'associacionisme bandístic i el seu desenvolupament cultural; la Confederación Española de Sociedades Musicales (CESM), el president de la qual Vicent Cerdà ha rebut la distinció en nom d'esta entitat nascuda a Altea (Alacant) que ha contribuït a conservar una part important del patrimoni cultural i musical dels nostres pobles, amb la importància que té en la nostra terra; i el Tribunal dels Aigües de València, la més antiga institució de justícia existent a Europa, que ha sabut salvaguardar al llarg dels segles este patrimoni únic de la personalitat valenciana. En representació d'esta entitat ha recollit el premi el síndic de la Séquia de Mislata, José Alfonso Soria.

 L'alcalde Manolo Civera ha destacat que els distingits "són un fidel reflex de la riquesa i la singularitat del poble valencià, escenificada a través la cultura i les tradicions pròpies, i amb la seua labor han contribuït a amplificar la veu de la Comunitat Valenciana i les seues senyes d'identitat".

 Igualment, el primer tinent d'alcalde, Joanma Miguel, ha volgut manifestar l'orgull que suposa "comptar en la nostra terra amb persones i entitats com les hui guardonades, que tant han aportat amb el seu treball a la societat valenciana".   

 Els Premis Jaume I de la Vila de Llíria van ser creats l'any passat amb la finalitat de reconéixer el treball de persones i entitats de tota la Comunitat Valenciana, que han destacat en la defensa de la llengua, la cultura i les tradicions pròpies, així com la vertebració del territori, l'economia, la societat i el benestar social.

 L'acte del 9 d'Octubre a Llíria ha conclòs amb un concert dels joves intèrprets de l'escola Música Temprana.
 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon