Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Llíria convoca el IV Concurs de curts “2 minuts d’igualtat”

Llíria:

La Regidoria d'Igualtat, Educació en Valors i Polítiques Inclusives de Llíria ha organitzat una nova edició del Concurs de curts "2 minuts de igualtat", amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona 2019.  

En el certamen poden participar joves de 14 a 25 anys, de manera individual o en grup. Els treballs han de ser originals, amb una duració màxima de dos minuts. El termini per a presentar els curts estarà obert fins al pròxim 15 de novembre.  

Els treballs hauran de tractar la igualtat entre xiques i xics, ja que l'objectiu del concurs és sensibilitzar a la ciutadania en contra de la violència contra les dones i promoure entre la joventut la seua creativitat artística.

L'organització concedirà dos guardons per categoria, una per a joves de 18 a 25 anys, i una altra per als participants que tinguen entre 14 i 17 anys.  El primer premi tindrà una dotació econòmica de 250 euros i el segon de 200 euros. A més, el públic podrà triar el seu curtmetratge favorit, mitjançant una votació telemàtica, que rebrà un premi valorat en 200 euros.

El lliurament de premis es realitzarà el dijous 21 de novembre a l'edifici Multiusos, on es projectaran tots els curts que entren a concurs.
 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon