Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna Anem al Teatre 2019 a l’Eliana

L'Eliana:

  • Des del 29 de setembre, l'Eliana acollirà cinc propostes de diferentes arts escèniques i per a tota mena de públics, a preu molt assequibles 

  •  Artistes com Laia Marull, Cristina Medina o Álex Gadea actuaran a l'Auditori Municipal de l'Eliana
Torna el teatre a l'Eliana amb Anem al teatre, la campanya iniciada per l'Ajuntament de l'Eliana a principis de 2019. Des del pròxim 29 de setembre, la Regidoria de Cultura, a través del programa PLATEA, tornarà a oferir al públic espectacles nacionals a l'Auditori Municipal i a preus assequibles.

La primera d'elles serà l'obra "Sueños de Arena", un espectacle d'art amb sorra, titelles i música per a tota la família. Un bell treball de la mà de l'artista Borja González, que ens contarà la vida de dues persones a través dels seus somnis i vivències. L'obra tindrà lloc diumenge que ve 29 de setembre a les 18:00h a l'Auditori Municipal.

En els següents mesos, l'Eliana acollirà altres quatre obres: el 19 d'octubre, "¡Ay, Carmela!" de la companyia LaMedinaEs i amb els televisius actors Cristina Medina i Santiago Molero. El 10 de novembre serà el torn de "Akari", un prodigiós espectacle de dansa contemporània per a tots els públics, guardonat en 2011 en el marc dels premis FETEN. El 23 de novembre podrem gaudir de "Mariana Pineda", cèlebre obra de Federico García Lorca i protagonitzada per Laia Marull i Álex Gadea. Finalment l'1 de desembre tindrà lloc "Ondina Glups", un original espectacle de teatre familiar de la mà de Caleidoscopio Teatre.

Així, el programa Anem al teatre finalitzarà la seua edició 2019 amb cinc propostes de gran varietat per a diferents públics, seguint com sempre la premissa d'acostar les arts escèniques a la ciutadania. A més, amb la seua adhesió al programa PLATEA, Anem al teatre afavoreix l'intercanvi cultural entre comunitats autònomes, ja que porta companyies procedents de tota Espanya.

Les entrades de tots estos espectacles ja poden adquirir-se de forma anticipada, a través del web www.elientrada.es, així com en el Centre Sociocultural (Plaça Jutge Miquel Comes, 1) els divendres d'11h a 19:30h, en el cas de la primera obra "Sueños de Arena". La venda en taquilla tindrà lloc el mateix dia de l'espectacle, 2 hores abans del seu començament.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon