Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Martín Vargas rebrà un homenatge en el vinté aniversari de la seua mort

Vilamarxant:


Martín Vargas rebrà un merescut homenatge en la commemoració del vinté aniversari de la seua defunció. La cita, organitzada per l'Associació Cultural Martín Vargas, tindrà lloc el pròxim 22 d'octubre en el Teatre Olympia de València.
Martín Vargas, un dels personatges il·lustres de Vilamarxant, va ser un ballador i ballarí d'espanyol que va figurar en diversos elencs, entre els quals destaquen els de María Rosa, Mariemma i Pilar López, amb els quals va realitzar nombroses gires. També va pertànyer al Ballet Nacional Espanyol.
Durant l'homenatge, es podrà conéixer i admirar la trajectòria professional de l'especialista de la dansa espanyola amb la participació d'artistes com José Porcel, Jessica Martín, Paco Berbel, Javier Zamora Quarteto, Antonio El Malagueño, l'Agrupació folklòrica de Montcada i les alumnes del Centre Professional d'Algemesí, entre altres.
Juana Martín serà la responsable de la direcció artística d'este esdeveniment, que serà conduït per Jesús Pérez Dolz i Jessica Martín.
Les entrades poden adquirir-se en el següent enllaç: https://www.teatro-olympia.com/gala-homenaje-martin-vargas

Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon