Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana celebra la Setmana de la Mobilitat 2019

L'Eliana es prepara per a celebrar un any més la Setmana de la Mobilitat, una iniciativa amb què es pretén sensibilitzar i conscienciar en matèria de mobilitat sostenible. L'ús irracional del cotxe en les ciutats implica greus conseqüències per a la salut pública i el medi ambient, mentre que existeixen múltiples formes de transport més sostenibles, com ara el transport públic, la bicicleta o els viatges a peu, i que, a més, aporten grans beneficis. D'això tracta esta iniciativa, emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat. Una campanya europea que va començar ahir 16 de setembre i que s'estendrà fins al diumenge 22, Dia Mundial sense Cotxes.

Com tots els anys, l'Eliana se sumarà a esta campanya amb una sèrie d'actes destinats als centres escolars i a la ciutadania en general, sota el lema “CAMINA AMB NOSALTRES”. Així, el pròxim cap de setmana, se celebraran dues activitats obertes a tots els públics.

D'una banda, el dissabte 21 de setembre tindrà lloc la ruta “Circula en bici amb seguretat”, amb eixida des de la Plaça del País Valencià a les 17:30h i durada aproximada d'una hora. L'itinerari de la ruta discorrerà pel terme municipal i requereix d'inscripció prèvia, oberta fins al divendres 20. La inscripció és gratuïta i podrà realitzar-se a través del telèfon 96 275 80 30 ext. 117 o enviant un correu a:
mediambient@leliana.es . L'activitat està dirigida a tots els públics i per a realitzar-la serà obligatori l'ús del casc.

D'altra banda, el diumenge 22 de setembre la Plaça del País Valencià celebrarà el Dia Mundial sense Cotxes amb un circuit de Seguretat Viària per als més xicotets, d’11:30h a 14:00h. L'acte comptarà a més amb la participació del Club de Patinatge Artístic de l'Eliana, que a les 12h ens oferirà una actuació molt especial.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon