Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds de l'Eliana demanen a l'Ajuntament la publicació del planin de neteja viaria i que es controle


Els Verds han registrat un escrit a lAjuntament de l'Eliana  manifestant que 'davant les queixes reiterades dels veïns sobre el mal funcionament que es va  observant des de fa mesos tant de la neteja viària com de la recollida de residus a l'Eliana, demanen que la planificació de neteja hauria d'estar publicada al portal de transparència per tal que la ciutadania poguera servir de control de el compliment dels serveis alhora que suposaria una presa de consciència de la responsabilitat que totes les persones que hi habitem al municipi tenim en la cura de la ciutat'.

Els Verds entenen, 'que un servei ineficient és un servei malbaratador de recursos públics i per tant hauria de ser revisada la gestió del servei prestat i en el cas d'incompliments reiterats plantejar-se les alternatives possibles'.

Per tant han demanat que des de l'Ajuntament es publiquen les planificacions de neteja viària i de recollida de residus que es han de portar a terme, es plantegen solucions alternatives de neteja als bufadors per les greus molèsties que en la salut i en la convivència estan generant en la ciutadania.- es demane un informe sobre els serveis de neteja viària i de recollida de residus del període d'estiu per verificar l'exacte compliment o en el seu cas l'incompliment dels serveis prestats, i que es done publicitat de l'informe rebut. i a la vista de l'informe, de verificar incompliments, s'estudien les mesures legals per fer complir el contracte o la prestació de serveis, o per resoldre'l i, en el seu cas, sancionar tal incompliment.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon