Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Sociocultural de L'Eliana acull una exposició sobre el XV aniversari del Club de Lectura


  • La mostra reflecteix l'activitat de l'entitat al llarg d'aquests anys sota el títol de "L'apoderament a través de la lectura".
Demà dijous 26 de setembre s'inaugurarà en el Centre Sociocultural de l'Eliana una exposició amb motiu de XV aniversari de la fundació del Club de Lectura de la localitat. Una sèrie de panells gràfics organitzats per temàtiques mostraran el treball i les activitats realitzades pel Club al llarg d'aquests anys. L'exposició, que es podrà visitar en l'horari habitual fins al pròxim 10 d'octubre, porta com a títol "L'apoderament a través de la lectura", ja que, segons la seua presidenta Lorena Barroso, "la lectura ajuda a apoderar-se a totes les persones, especialment a les dones". De fet, la majoria de la gent que ha passat pel club al llarg d'aquests 15 anys, quasi un centenar de persones, són dones.
El Club de Lectura va nàixer en 2004 amb l'objectiu de promoure l'hàbit de la lectura a l'Eliana. Al llarg d'aqueix temps han treballat al voltant de 400 obres literàries de diversos gèneres. Paral·lelament, han promogut activitats culturals estables com el taller d'escriptura creativa o "Llibres en pantalla", una proposta cinematogràfica que contempla el visionat i anàlisi d'una pel·lícula basada en una novel·la que s'ha llegit prèviament.
Per a l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, "la labor del Club de Lectura des de la seua creació ha sigut molt elogiable i des de l'Ajuntament continuarem donant suport a iniciatives ciutadanes com aquesta, que tant aporten al desenvolupament cultural del municipi".


Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon