Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera actualitza la bàscula per a vehicles



Un servei públic i gratuït utilitzat per veïns de Bétera i altres localitats confrontants.

  • Un botó nou per a generar automàticament el tiquet
  • La millora s'ha realtzat ara per a quan arribi la campanya de la taronja.
Des de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Bétera s'ha millorat el sistema de pes de la bàscula pública, gratuïta i municipal.

El treball ha consistit en una actualització general de la màquina, afegint-li un polsador que evita qualsevol eror a l'hora de realitzar el mesurament. Tan sols prement el nou botó el tiquet surt de manera automàtica.

Eva Martínez, regidora d'Urbanisme ha volgut destacar que "havíem de renovar-la ràpidament posat que la campanya de la taronja està a la vora i la ciutadania necessita aquest servei"

Ja que Bétera és un municipi molt lligat a l'agricultura, com un dels principals motors econòmics, aquest servei gratuït ha d'estar actualitzat i lloc a punt per a un correcte funcionament.

Així doncs, l'Ajuntament de Bétera seguirà pendent d'aquesta bàscula perquè no generi problemes, especialment durant la temporalitat de la taronja.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon