Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S’obri el termini d’inscripció per a la Secció 72h del Festival l’Eliana Cinema

• El festival atorgarà 1400 euros en premis, farà diverses mencionas especials i, com a novetat, destacarà aquell film que faja referència a la diversitat sexual.
Un any més, arriba al municipi el Festival Internacional de curtmetratges l’Eliana Cinema. Enguany, el festival celebra la seua 4a edició del 6 a l14 de setembre i ha potenciat l’anomenada Secció 72h hores.
El cap de setmana del 6 al 8 de setembre, les persones participants hauran de rodar un curtmetratge en un total de 3 dies (72h). En aquest Temps, hauran d’escriure un guió, rodar, muntar i entregar un curtmetratge que no supere els 4 minuts, amb els crèdits inclosos.
A través d’un sorteig, l’organització del festival indicarà la localització que corresponga a cada equip i, al mateix temps, farà entrega d’un objecte que haurà de formar part del guió del curtmetratge en tot moment.
Els premis a atorgar seran:
- 1r premi: 800€ + Espiral Daurada + diploma
- 2n premi: 400 € + diploma
- 3er premi: 200 € + diploma
També i haurà un premi del públic i algunes mencions a millori nterpretació, millor guió o millor fotografia, entre altres. A més, com a novetat d’aquesta edició, l'associació “Marietes” del municipi atorgarà un premi especial a aquell film que faja menció a la diversitat sexual.
Per a participar al concurs serà necessari enviar un correu a lelianacinema.films@gmail.com assignant un nom a l’equip format I adjuntant la fulla d’inscripció completada. El cost d’inscripció serà de 5 euros per equip i s’abonarà a través del compte: ES89 3159 0056 1325 58384323 (Caixa Popular). Amb la inscripció s’ajuntarà també el comprovant bancari de la transferència
Per a més informació sobre el festival caldrà enviar un correu a
lelianacinema@gmail.com o telefonar al 678 57 80 17. Les bases del concurs i el full d’inscripció es poden trobar a l’arxiu adjunt o al webwww.lelianacinema.es.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon