Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria reposa els aljubs de la Concòrdia amb 300.000 litres d’aigua com a mesura de prevenció d’incendis


L'Ajuntament de Llíria ha portat a terme la reposició dels aljubs i les cisternes públiques de la Concòrdia, amb prop de 300.000 litres d'aigua, a través de la Brigada de Camins del municipi i amb la col·laboració de la Societat de Caçadors de Llíria.
Esta acció és una mesura de prevenció d'incendis, ja que el terme municipal comptarà amb 18 punts d'emmagatzemament d'aigua, distribuïts estratègicament en llocs de fàcil accessibilitat. A més, estos punts estan sent adaptats a les exigències dels bombers, amb l'objectiu de facilitar la càrrega d'aigua dels cotxes cisterna en cas de necessitat.
Segons el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, amb esta mesura "volem estar previnguts davant qualsevol incendi i que els servicis d'extinció tinguen punts de reposició en la zona forestal del terme municipal".
"Llíria és un municipi que ha estat assetjat pels grans incendis de la Comunitat, i per tant, ha desenvolupat al llarg de les últimes dècades recursos com estos per poder fer front a eventualitats i sinistres forestals" ha conclòs l'edil edetà.
El terme municipal compta amb 18 instal·lacions per emmagatzemar aigua, de les quals set compten amb una capacitat de 50.000 litres i les 11 restants poden albergar fins a 120.000 litres d'aigua.
Dintre del pla de prevenció dels incendis, estes construccions canvien la seua funció original, ja que es van construir inicialment per donar a beure al ramat. Ara, es convertixen en elements estratègics i bàsics per a la prevenció i extinció dels incendis forestals.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon