Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria renova la flota del servei de recollida de Residus Sòlids Urbans

Llíria ha renovat la seua flota de servei de recollida de residus amb dos nous vehicles, que donaran servei tant al nucli urbà com a les urbanitzacions. Aquest divendres s'ha recepcionat el segon camió adquirit pel Consistori.

A l'acte de recepció, que ha tingut lloc enfront de la Casa Consistorial de Ca la Vila, han acudit la Regidora Delegada del servei, Mª Cruz Garcia, l'alcalde Manuel Civera i el tinent d'Alcalde, Paco Garcia, juntament amb l'interventor municipal, el tècnic de Medi Ambient i representants de les cases Renault i Ros Roca.

Segons l'edil del servei, Mª Cruz Garcia, "aquest nou camió, amb una capacitat de càrrega de 4 tones, està preparat per a dur a terme les tasques de recollida en el barri antic, pel fet de tindre dimensions més reduïdes i una major maniobrabilitat." Esta circumstància li permetrà "entrar en tots els carrers de la Vila Antiga".

Per al regidor, "aquesta nova adquisició ve a millorar el servei de recollida, ja que la flota estava prou deteriorada i estaven assíduament els camions al taller." La idea del departament és anar renovant gradualment totes les unitats amb l'objectiu de mantindre una flota en les millors condicions d'operativitat.



Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon