Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana millora la sala polivalent de la Llar del Jubilat


A partir del mes de setembre, aquest nou espai acollirà xicotets concerts, xerrades o la projecció de pel·lícules i vídeo musicals.

El passat dissabte 3 d’agost, es va fer un acte de presentació de la renovada sala polivalent de la Llar del Jubilat, l’espai d’oci i convivència per a persones majors situat al Carrer del Carme.
L’espai amb mesura de 70 metres quadrats ja existia en precedència i, en ell, s’impartien tallers de memòria. Aquestes activitats es realitzaven 2 hores cada dia de la setmana, efectuant-se un total de 40 hores al mes.
La millora ha consistit en una rectificació acústica de la sala per tal d’aconseguir una major nitidesa a l’hora de que les persones majors puguen escoltar tot allò que s’organitza per a ells.
Anteriorment, les parets d’aquest espai eren totalment llises, per aquest motiu hi havia retruny i açò comportava problemes d’acústica. Ara, s’han utilitzat panells de cartró afluents i s’ha aconseguit una insonorització perfecta del lloc.

La inauguració va comptar amb la presència de diferents representants de l’ajuntament, així com de majors que acudeixen freqüentment a la Llar. L’acte va estar amenitzat per el jove guitarrista de 13 anys Ausiàs Parejo i el seu pare Rubén Parejo, que van realitzar un concert on no van deixar indiferents els assistents.

A partir del mes de setembre, aquesta sala organitzarà diferents activitats com la projecció setmanal de pel·lícules i vídeo musicals, xerrades (de salut, alimentació, seguretat etc.) o xicotets concerts realitzats per la gran borsa de músics jubilats que alberga el municipi elianer.
La rectificació acústica d’aquest espai a la Llar del Jubilat és una actuació clau per què els seus assistents puguen gaudir de les diferents activitats organitzades per a ells amb una qualitat total.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :