Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Les dates per al segon període d'inscripció per als cursos de l’Escola d’Adults: dies 5, 10, 11 i 12 de setembre


El centre oferirà cursos de Formació Bàsica, cursos d’Accés a Altres Estudis i d’Idiomes.

El programa del Centre de Formació de Persones Adultes ha fet pública l'oferta de cursos que impartirà per a l’any acadèmic 2019/2020, així com les dates de matriculació.

Per a la realització de la inscripció serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d'inscripció en lesoficines del Centre de Formació. La matrícula es realitzarà els dies 5, 10, 11 i 12 de setembre en el següent horari: matins de 10 a 13h ivesprades de 17 a 20h.

L'horari d'atenció i informació sobre els cursos serà els divendres de 10 a 13h en el despatx 2.3, situat en la planta alta. També és possible rebre informació a través del correu fpa@leliana.es o telefonant al 96 275 80 30.

El centre ofereix cursos de Formació Bàsica, cursos d'Accés a Altres Estudis (GES i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior) i Idiomes:
Valencià (A2, B1, B2, C1 i C2) i Español per a Estrangers (A1, A2 i B1).

El curs acadèmic del centre d'adults tindrà el seu inici el dimarts 17 de setembre i finalitzarà el divendres 12 de juny de 2020.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon