Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: del 3 al 5 de setembre s'obri el termini d'inscripció per als Tallers Salamandra

  • L'associació impartirà tallers d'idiomes, noves tecnologies, expressió corporal i musical, humanitats i pintura, entre altres. 
Des del dimarts 3 fins al dijous 5 de setembre, s'obri el termini de matriculació per als tallers formatius 'Associació Salamandra' 2019/2020. 
Els horaris programats per a la inscripció són de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Després d'aquesta data, els interessats podran inscriure's a partir del 6 de setembre en el despatx 2.5 del Centre de Formació de Persones Adultes en l'horari de l'associació (dimarts de 17 a 19 hores i divendres de 10 a 13 hores).
També es podrà sol·licitar informació a través del correu martesb6@hotmail.com i en el telèfon 634 301 589. Els tallers formatius tindran inici el 16 de setembre de 2019 i finalitzaran el 12 de juny de 2020.
Cadascun dels dies de matrícula correspon als cursos que l'Associació ha dividit en 3 blocs:
-      Dimarts 3: cursos d'idiomes (anglès, francès, alemany).
-      Dimecres 4: noves tecnologies, ceràmica, humanitats i pintura.
-      Dijous 5: expressió corporal i musical.
Més informació sobre els horaris d'impartició i oferta de cursos en el tríptic adjunt.



Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon