Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana: del 3 al 5 de setembre s'obri el termini d'inscripció per als Tallers Salamandra

  • L'associació impartirà tallers d'idiomes, noves tecnologies, expressió corporal i musical, humanitats i pintura, entre altres. 
Des del dimarts 3 fins al dijous 5 de setembre, s'obri el termini de matriculació per als tallers formatius 'Associació Salamandra' 2019/2020. 
Els horaris programats per a la inscripció són de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Després d'aquesta data, els interessats podran inscriure's a partir del 6 de setembre en el despatx 2.5 del Centre de Formació de Persones Adultes en l'horari de l'associació (dimarts de 17 a 19 hores i divendres de 10 a 13 hores).
També es podrà sol·licitar informació a través del correu martesb6@hotmail.com i en el telèfon 634 301 589. Els tallers formatius tindran inici el 16 de setembre de 2019 i finalitzaran el 12 de juny de 2020.
Cadascun dels dies de matrícula correspon als cursos que l'Associació ha dividit en 3 blocs:
-      Dimarts 3: cursos d'idiomes (anglès, francès, alemany).
-      Dimecres 4: noves tecnologies, ceràmica, humanitats i pintura.
-      Dijous 5: expressió corporal i musical.
Més informació sobre els horaris d'impartició i oferta de cursos en el tríptic adjunt.Fuente -Creative Commons
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :