Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Auditori Municipal de l'Eliana en obres per tal de millorar la seua acústicaDes del passat mes de juliol, les llotges laterals de l’Auditori estan essent reconstruïdes amb un pressupost total de 30.000 euros. 

El Centre Sociocultural, un edifici públic de gran importància que està format per l’auditori i per diversos espais culturals de trobada, està sofrint una millora del seu Auditori Municipal des de mitjans del mes de juliol.

L’actuació consisteix en una reconstrucció de les llotges laterals per millorar l’acústica de l’edifici. Anteriorment, les llotges tenien una forma que dificultava la propagació del so, per aquest motiu, s’està fent una ampliació estructural de les mateixes per tal de que siguen rectes.

Es tracta d’una obra amb un pressupost de 30.000 euros i que està finançada íntegrament per la IFS (pla d’Inversions Financerament Sostenibles) del 2018.

Des dels darrers anys, l’Ajuntament ha volgut fer èmfasis en la millora del Centre Sociocultural, ja que considerava que necessitava reformes per anar millorant. Per aquest motiu, en la part de dalt es van construir nous espais de gran interès per a la ciutadania com la sala de conferències o la sala d’exposicions. A més, l’Auditori va tenir en el seu moment una millora de la il·luminació així com del so.
“Volem continuat millorant l’auditori i el centre sociocultural perquè és un element fonamental per a millorar el nostre poble i per què  la gent puga gaudir de la cultura”, va declarar l’alcalde Salva Torrent.

És una actuació imprescindible per a millorar la propagació del so i per millorar la qualitat de vida  dels veïns i veïnes del municipi. Es prevé estar acabada a mitjans del mes de setembre.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :