Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona inverteix 175.000 euros per a millorar els centres educatius


El 70% dels diners invertits provenen de les subvencions que l’Ajuntament ha aconseguit d’altres administracions com la Generalitat i la Diputació.

S’han solucionat els problemes de les pluges de 2018 a tots els centres i el CEIP El Campés disposarà de càmeres per evitar robatoris.

Els col·legis de la Pobla de Vallbona rebran una inversió de prop de 175.000 euros en millora i conservació de les instal·lacions. El centre Mas de Tous és el què més inversió rebrà este estiu en formar part de les primeres actuacions del Pla Edificant a la localitat. La Conselleria d’Educació dedicarà 87.000 en construir una zona de jocs amb una tanca de control d’accés i un sòl de seguretat de cautxú. A esta inversió se sumen 15.000 euros de fons municipals per a reparar danys de les pluges de l’any passat, creació d’una aula d’idiomes, reparació del mur del gimnàs, panys, portes i finestres i del sistema de calefacció del centre.

Per la seua part, l’Escola Infantil Municipal Jaume I, ha rebut una inversió de 38.000 euros del Pla de Millora d’Espais Educatius de la Diputació que permetran adaptar un bany per a l’ús infantil, cobrir amb ombratge el pati del centre i la instal·lació de tanques.

Els altres dos col·legis de la Pobla comptaran este any amb una inversió municipal que ronda els 25.500 euros. El centre Lluis Vives vorà millorades les seues instal·lacions amb més de 18.000 euros que es destinen principalment a la reparació dels danys provocats per les pluges del 2018 i problemes de filtracions d’aigua, reposició d’una màquina d’aire condicionat, reparació de portes i finestres i el condicionament de les pistes esportives.

Per últim, el CEIP El Campés disposa de més de 16.500 euros que serviran entre d’altres per a instal·lar 200 noves pantalles led per millorar l’eficiència energètica; càmeres de seguretat per previndre robatoris i actes vandàlics com els patits en els darrers anys; la reparació dels equips electrògens i els danys estètics ocasionats per les pluges de l’any passat.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :