Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El veí de Bétera, Hugo Belmonte, entra de ple en el món del motociclisme.



Amb tan sols 14 anys, el jove ha finalitzat la seua primera temporada amb grans resultats.
  • Hugo té molt clars els objectius que vol aconseguir, i per això, s'està preparant moltíssim, però sense descurar els seus estudis.
  • L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha rebut al jove pilot per a atorgar-li un reconeixement pels seus assoliments.
Hugo Belmonte, veí de Bétera, té 14 anys i porta des del passat 2017 formant-se com a pilot de motociclisme professional.
Des de molt menut, i al costat de la seua germana i el seu pare, sempre ha sigut un gran aficionat del món del motor. Li encantava anar a veure tot el que feien en els circuits. I va ser d'aquesta manera com es va iniciar en el motociclisme: "L'estiu passat vaig anar amb la meua família al circuit, on l'escola internacional MIDDEM estava realitzant els seus entrenaments. Preguntem, i al poc temps, ja vaig començar a formar part de l'equip".
MIDDEM va ser l'escola amb la qual Hugo va fer els seus primers passos, però actualment forma part de l'escola Cuna de Campeones, que es localitza en el circuit de Xest.
En menys d'un any, Belmonte ja ha competit en tres campionats diferents: el valencià (que encara no ha finalitzat), el MotoDes, i el murcià, quedant en quarta, sisena i tercera posició respectivament. El jove recorda que, durant les seues primeres carreres, els nervis no li deixaven dormir, però quan es pujava a la seua moto i començava a córrer, aquesta sensació desapareixia.
Després d'aquestes grans marques en la seua primera temporada, l'alcaldessa de Bétera, Eva Verdevío, no ha volgut perdre l'oportunitat de felicitar-lo en persona i d'atorgar-li un reconeixement pels seus assoliments.
Hugo té molt clars els seus objectius, i encara que de moment està en el campionat d'Espanya de Supermotard, per a d'aquí a uns anys i quan haja compli els setze, espera estar corrent en el campionat Europeu de Supermotard Mixt, on mitja pista és d'asfalt, i l'altra mitjana de terra.
Per això, Hugo s'està preparant moltíssim, entrenant tots els dissabtes i els diumenges al costat del seu entrenador personal, acudint al gimnàs i preparant també la ment, que és imprescindible perquè el jove puga controlar els seus nervis i estar segur de si mateix durant la carrera.
Aquest jove sap quins són els seus punts forts com a pilot: les sortides. La forma en què té Hugo de sortir és el que li permet avançar moltes posicions una vegada comença la carrera. A més, ell no és com tots els pilots. "En el món de les motos sol ressaltar la velocitat. Jo córrec en supermotard, una cosa molt diferent a la Moto GP", assegura. Amb això, Belmonte es refereix al fet que són pocs els pilots que corren en aquesta categoria: cinc o sis enfront de quatre-cents que ho fan amb moto GP.
En la part posterior del seu equipament es pot llegir "en la memòria ningú mor". Es tracta d'un projecte solidari en honor a un altre pilot que va morir en un accident de trànsit. Hugo busca donar-li major visibilitat a aquest projecte per a reunir més aportacions, amb l'objectiu de destinar-les a l'associació de l'hospital Sant Joan de Deu, de Barcelona, encarregada d'ajudar a les víctimes d'accidents de trànsit.
De moment, aquest jove pilot està molt concentrat en el campionat valencià. Aquest és l'únic que li queda per finalitzar i en el qual espera poder avançar posicions per a fer pòdium i així, tancar la temporada fent realitat aquest somni que va començar fa poc més d'un any.

Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon