Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Posat en marxa l'enllumenat públic als carrers de Verger de Sant Miquel de Llíria


La urbanització Edeta serà la pròxima a rebre este servici després de la posada en marxa de la subestació de Carrasses

L'alcalde de Llíria Manolo Civera, junt amb el primer tinent d'alcalde Joanma Miguel i la regidora d'Urbanitzacions Mª Cruz García, van visitar anit la urbanització Verger de Sant Miquel per a comprovar la posada en marxa de l'enllumenat públic en esta zona residencial.

El primer edil ha assenyalat que amb l'entrada en funcionament d'este servici “comencem a resoldre els PAIs inacabats que s'havien enquistat en els últims anys per la falta de les connexions elèctriques necessàries. La construcció de la subestació de Carrasses ha permés resoldre este problema en el subministrament de la llum pública i donarà també servici a altres urbanitzacions, com Edeta que serà la pròxima”.

Per la seua banda, la regidora d'Urbanitzacions, Mª Cruz García, ha explicat que amb esta actuació a Verger de Sant Miquel “el projecte d'urbanització està completat al 98%, a falta de algunes intervencions, per la qual cosa pròximament l'Ajuntament podrà procedir a la recepció de les obres i fer-se càrrec del manteniment de les vies públiques de la zona residencial”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon