Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fira “A Mos Redó” enceta un cap de setmana gastronòmic amb els millors productes de Llíria

Més d'una quinzena d'establiments participen en la 20a edició de la Fira "A Mos Redó", que ha obert hui les seues portes i que oferirà la millor mostra de la gastronomia i els aliments tradicionals de Llíria fins al pròxim diumenge.
L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, el regidor de Comerç Joanma Miguel,  i la resta de representants de la Corporació han estat presents en la inauguració de la fira, en un acte que va comptar amb l'actuació musical de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria.
Després de l'acte protocolari, els comerciants i hostalers participants van atendre el públic assistent, que va tastar i assaborir els productes de la fira. Un any més, l'oferta d'"A Mos Redó" és un reflex de l'alta qualitat, la diversitat i la tradició gastronòmica de la localitat.
El recinte firal, que s'ubica a la plaça Major, estarà obert cada dia des de les 19.00 hores, fins al pròxim diumenge. La ciutadania podrà degustar la millor gastronomia local i disfrutar amb una programació d'activitats musicals, culturals i d'oci per a tota la família.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon