Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit a l'Eliana de la XXXVII Volta a Peu -la10K- més de 850 corredors aconsegueixen acabar


  • Hassane Ahouchar es corona vencedor per tercer any consecutiu

L'Eliana va celebrar aquest passat dissabte una nova edició de la 10K amb la participació de més de 850 corredors, que van travessar la línia de meta malgrat la sufocant jornada de calor. Un any més el nostre municipi es va convertir en el centre de les carreres populars de la província de València demostrant perquè la nostra carrera contínua formant part del Circuit de la Diputació de la València.

Per tercer any consecutiu Hassane Ahouchar, del Club Gaes Running Team, va aconseguir el títol de vencedor absolut amb un temps de 31:49, seguit de Octavio Sanchís del Serrà Club d'Atletisme i de l'independent Jaouad Oumellal, amb temps de 32:18 i 32:51 respectivament.

En l'apartat femení, la 10K va tornar a batre un rècord de participació amb prop del 25% d'inscrites, per damunt de la mitjana del circuit. Quant al podi María Jose Cano i Yoana García del Serrà Club d'Atletisme, van aconseguir el primer i segon lloc amb uns temps de 39:35 i 39:46 respectivament, mentre que el tercer lloc va ser per a Elena Cambres del CA Correors de Bunyol amb una marca de 40:07.

En l'apartat local Ricardo Ibáñez i Magda Vila tots dos del Club d'Atletisme Correliana es van alçar amb els primers llocs en aquesta categoria, mentre que el Club Esportiu Never Stop Running va ser el club amb major participació.

El lliurament de trofeus va estar presidida per l'alcalde Salva Torrent, el vicepresident tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa i la regidora d'esports Concha Montaner, el president del Club d'Atletisme l'Eliana Running Ramón Dolz i la gerent de Hidraqua Carolina Belda.

"Un any més i malgrat el calor sufocant, la 10K l'Eliana ha demostrat perquè continua formant part del Circuit de Carreras Populars de la Diputació. El gran treball del Club d'Atletisme l'Eliana Running  i de tots els voluntaris que s'han unit a aquesta prova han fet possible que un any més haja sigut tot un èxit", va destacar Salva Torrent.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon