Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El Govern de La Pobla de Vallbona tindrà 8 alliberats per a reforçar l'eficàcia en la legislatura 2019-2023

En total seran 8 els regidors que tindran dedicació completa al consistori a més de l’alcalde que tindrà una dedicació parcial del 75 %.  Josep Vicent  Garcia assenyala que la Pobla de Vallbona “és el municipi més gran de la comarca de Camp de Túria i necessita un equip potent capaç de gestionar amb eficàcia el consistori”.


La mesura busca millorar la gestió municipal amb responsables polítics que tinguen dedicació exclusiva i que puguen controlar en el dia a dia les competències delegades.

L’ajuntament de la Pobla compta amb una plantilla de 200 treballadors i amb un pressupost superior als 18 milions d’euros. En els últims quatre anys el consistori ha aconseguit un superàvit de 6 milions d’euros amb un equip de govern que ha estat supervisant la gestió i la despesa en cadascuna de les àrees, en la majoria dels casos amb una dedicació completa de regidors no alliberats i que no han estat retribuïts per la seua faena. L’alcalde ha assenyalat que s’ha demostrat durant quatre una gestió eficaç i ara el que cal es retribuir a les persones pel treball que fan i la responsabilitat que exercixen.

En esta legislatura el salari dels regidors passarà dels 31.000 a 36.000 euros anuals, un augment que equipararà els sous al de localitats com Llíria i quedarà molt per baix d’altres municipis com Bétera amb 37.500, Riba-roja amb uns salari que ronda els 39.000  i l’Eliana amb 43.200 euros, tots ells amb menys habitants que la Pobla.

En este sentit Garcia assegura que els polítics “tenen dret a cobrar pel treball que realitzen i que tot i este augment el salari dels regidors continuarà per baix del de molts tècnics dels departaments que depenen d’ells tot i la importància de les decisions que prenen”.

Govern de la Pobla de Vallbona

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :