Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El Centre d'Estudis Locals de L'Eliana (CEL) celebra la XII edició de la Nit de Sant Elies

L’associació organitzadora va lliurar tres premis molt relacionats amb la literatura.

La XII edició de la Nit de Sant Elies va tindre lloc el passat dissabte 20 de juliol a la Torre del Virrei. El Centre d’Estudis Locals (CEL), amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana, va celebrar un any més el tradicional sopar on es fa lliurament de Premis CEL Nit de Sant Elies. Es tracta d’uns premis que volen distingir a persones, entitats o associacions que fan poble. 

Les presentadores de l’acte van ser les membres de l’organització Conxa Delgado i Clara Martínez, les quals van anunciar els tres premiats d’aquest any, tots ells vinculats a la literatura.

Els guardonats van ser el personal de la Biblioteca Pública Municipal de l’Eliana Magdalena Moreno, Bárbara Gascó, Carmen Andrés i Lola Cabrera. A més, també van rebre un premi la Llibreria Montaner i l’escriptor i mestre jubilat Jordi Garcia i Vilar.

L’encarregada d’animar el fi de festa va ser “La Romàntica de Saladar”, una banda folk de Xàbia  que va amenitzar la vetllada i que va fer ballar a cadascú dels assistents.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :