Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A L'Eliana continuen les obres de la CV-336 al seu pas pel municipi

Avancen a bon ritme els treballs en la carretera CV-336 que discorre dins del terme de l'Eliana i que connecta els municipis de Sant Antoni de Benaixeve i Riba-roja de Túria.

L'obra, que pretén millorar la seguretat viària i la circulació per als vianants, es troba en execució des del mes de maig. Es tracta d'una carretera que es troba en una zona residencial i està altament transitada.

Aquesta actuació s'està realitzant en tres fases: una primera que va des del tram de la rotonda d'Entrepins fins a la del Col·legi Helios; una segona que va des de la rotonda d'Entrepins fins a la del Barranc de LLuquet i una última que va des de la rotonda de l'Helios fins a l'entrada de Sant Antoni de Benaixeve.

La primera fase està, en part, finançada per la Diputació de València amb un total de 167.000 euros i per la IFS de l'Ajuntament de l'Eliana amb un total de 75.000 euros. El pressupost total de les tres fases ronda els 500.000 euros.

Aquesta obra té com a objectiu el canvi de canonades i enllumenat elèctric, la millora i eixamplament de voreres i la reducció de la calçada per a disminuir la velocitat dels vehicles que la transiten.

Segons l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, aquesta actuació “millorarà molt la qualitat de vida dels veïns i veïnes d'aquella zona i, per descomptat, de tot el poble en general”. Les obres es preveu que acaben a la fi del mes d'agost o principis de setembre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon