Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

A L'Eliana continuen les obres de la CV-336 al seu pas pel municipi

Avancen a bon ritme els treballs en la carretera CV-336 que discorre dins del terme de l'Eliana i que connecta els municipis de Sant Antoni de Benaixeve i Riba-roja de Túria.

L'obra, que pretén millorar la seguretat viària i la circulació per als vianants, es troba en execució des del mes de maig. Es tracta d'una carretera que es troba en una zona residencial i està altament transitada.

Aquesta actuació s'està realitzant en tres fases: una primera que va des del tram de la rotonda d'Entrepins fins a la del Col·legi Helios; una segona que va des de la rotonda d'Entrepins fins a la del Barranc de LLuquet i una última que va des de la rotonda de l'Helios fins a l'entrada de Sant Antoni de Benaixeve.

La primera fase està, en part, finançada per la Diputació de València amb un total de 167.000 euros i per la IFS de l'Ajuntament de l'Eliana amb un total de 75.000 euros. El pressupost total de les tres fases ronda els 500.000 euros.

Aquesta obra té com a objectiu el canvi de canonades i enllumenat elèctric, la millora i eixamplament de voreres i la reducció de la calçada per a disminuir la velocitat dels vehicles que la transiten.

Segons l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, aquesta actuació “millorarà molt la qualitat de vida dels veïns i veïnes d'aquella zona i, per descomptat, de tot el poble en general”. Les obres es preveu que acaben a la fi del mes d'agost o principis de setembre.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :