Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un total de 63 associacions s'han sumat aquest cap de setmana a la IV Fira d'Associacions de Riba-roja




L'esplanada situada al costat del Centre d'Informació Juvenil es convertirà aquest cap de setmana en l'epicentre de l'associacionisme amb motiu de la "Fira de les Associacions" que, un altre any més, visibilitza l'acció voluntària que ofereixen els col·lectius. Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, ha preparat una magnífica posada en escena perquè les associacions del municipi, entitats ciutadanes i clubs esportius puguen donar a conéixer les seues iniciatives amb el propòsit de generar un espai de trobada i diàleg entre les entitats i la ciutadania.
A través d'un total de 109 casetes, tindran no solament l'oportunitat d'exposar els seus treballs i accions des dels diferents àmbits socials, culturals i esportius, a més de promoure la participació dels visitants en diferents activitats, així com captar nous associats. D'aquesta forma, cadascuna de les associacions i clubs se situaran en els estands de l'esplanada mostrant els seus propis recursos d'informació com a cartells, fullets informatius, campanyes o publicacions.
En aquesta edició, la Fira comptarà amb un ampli programa d'activitats que arrancaran el dissabte 8 de juny a les 18.30 hores amb la inauguració oficial seguit de l'actuació de ball protagonitzada pels més xicotets de l'Associació Ciutat Jardí. Hi haurà espectacles de dansa Oriental, exhibicions de gimnàstica, desfilada de Moros i Cristians i una "Torrà de Germanor" per a tots els participants. Per a posar fi a la jornada inaugural, la Fira d'Associacions recuperarà cançons inoblidables que ens retornen a l'olimp musical espanyol amb la nit màgica de Música Espanyola de les últimes dècades i Remember amb grans temes del 2000 a càrrec de l'Associació Dj's de Riba-roja de Túria.
No t'oblides de les xancletes i la tovallola perquè els unflables aquàtics seran els encarregats d'obrir la jornada el diumenge 9 de juny a les 11'00 hores. Si per contra prefereixes una mica més relaxat, el Club Aluesha de Riba-roja organitzarà classes de Ioga, Tai-chi i Chikung a la mateixa hora. Exhibicions de la unitat canina de la Policia Local, partides d'escacs, pirotècnia, carrera de "correpasillos", concurs de paelles, exhibicions de pilota Valenciana i Karate, taller de balls populars valencians i classe dirigida de Cubba completaran el programa que finalitzarà a les 21'00 hores.
Durant aquests dos dies, els assistents també podran degustar la tradicional orxata i fartons, així com participar en una rifa solidària a benefici de les associacions Càritas Jove i ARIDIF. La Fira de les Associacions comptarà amb Wifi lliure i gratuït i, a més, per a les persones que vulguen desplaçar-se al recinte firal l'Ajuntament posarà a la seua disposició un servei ininterromput Bus Jove de forma directa i gratuïta.
Amb motiu d'iniciatives com aquesta, Riba-roja se situa com un dels set municipis més transparents de la Comunitat Valenciana. El municipi ha passat de complir un escàs 15% sobre criteris de transparència l'any 2015 a prop del 80% en l'actualitat gràcies als serveis creats en aquesta legislatura com el Portal de Transparència, els Consells Sectorials o la creació de l'Oficina de Participació Ciutadana.

Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon