Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Salva Torrent (PSPV-PSOE) investit com alcalde de l'Eliana després del 26M

El primer edil obté la majoria absoluta per a governar en els pròxims quatre anys.

Dissabte passat a les 11 del matí es va celebrar el Ple d'investidura a l'Ajuntament de l'Eliana, en el qual els 8 regidors i 9 regidores que van resultar elegits en les eleccions municipals del 26 de maig van prendre possessió del seu càrrec. A l'acte van acudir les autoritats locals, familiars i amics dels edils electes i un bon nombre de veïns i veïnes que no van voler perdre's l'emotiu acte.


En primer lloc van prendre possessió el regidor de més edat, Salvador Martínez de Ciutadans, i la més jove, Isabel Montaner de Compromís. Després d'això, va quedar constituïda la Mesa d'Edat donant pas al jurament o promesa del càrrec per part de la resta de membres del Ple. Va ser llavors quan els regidors i regidores electes van dur a terme la votació secreta per a elegir al nou alcalde. El PSOE va presentar com a candidat a Salva Torrent i el PP a María José Marco. Realitzat l'escrutini, es va proclamar alcalde Salva Torrent amb 9 vots, mentre que la candidata popular va obtindre 6. A més va haver-hi una abstenció i un vot en blanc.


Una vegada entregada la vara de comandament al nou alcalde, aquest va pronunciar un emotiu discurs en el qual va expressar que “al simbolisme i solemnitat d'aquest acte, hem d'afegir-li a parts iguals il·lusió i esperança”. Torrent va fer un breu recorregut pel seu pla d'accions per als quatre pròxims anys que va qualificar de “ambiciós i il·lusionant”, destacant projectes com “el barraco de Mandor, la nova Biblioteca, el nou Ajuntament, més aparcaments, la reforma del Poliesportiu, el pla integral de voreres, més parcs i més jardins”. Va concloure convidant al conjunt de la ciutadania a participar en el projecte, especialment a la resta de les forces polítiques.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon