Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el termini de sol·licituds de “La Dipu et beca”



Enguany s'ofereixen un total de 28 beques repartides en 10 àrees municipals. El termini de sol·licitud finalitza el 19 de juny.

Aquest estiu torna el programa “La Dipu et beca”, una iniciativa de la Diputació de València mitjançant la qual estudiants de diversos graus o cicles formatius tenen l'opció de gaudir d'una beca formativa remunerada als seus ajuntaments durant els mesos de juliol i agost. L'Ajuntament de l'Eliana, un any més s'adhereix a aquest programa pel qual han passat ja un bon nombre d'estudiants de la localitat.

Enguany s'adjudicaran un total de 28 beques repartides en 10 àrees municipals: Alcaldia, Esport, Innovació Tecnològica, Medi Ambient, Promoció Lingüística, Ràdio, Àrea Econòmica, Serveis Municipals, Benestar Social i Activitats. Cadascuna d'aquestes àrees té determinats quins estudis han d'estar cursant els i les aspirants. La dotació econòmica, com en anys anteriors, ascendeix a 500 euros bruts mensuals, sent a càrrec de la Diputació el 80% d'aqueixa quantitat i la resta a càrrec de l'Ajuntament de l'Eliana.

Per a poder accedir a les beques cal complir alguns requisits: estar empadronat en algun municipi de la província de València, tindre 18 anys complits, estar cursant algun dels estudis relacionats en les bases, estar al corrent d'obligacions tributàries i amb la Seguretat Social i no estar gaudint d'una altra beca o ajuda amb finalitats similars.

Les sol·licituds estan disponibles en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de l'Ajuntament de l'Eliana i serà allí mateix on s'haurà de presentar tota la documentació requerida en les bases de la convocatòria, disponible també en la web municipal www.leliana.es, abans de les 14:00 hores del 19 de juny.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon