Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’ajuntament de Serra adquireix un tractor per a tasques de gestió forestal

L’Ajuntament de Serra ha adquirit un tractor d’última generació que farà servir per a tasques de gestió forestal. La compra ha estat possible gràcies a una ajuda de la Generalitat Valenciana d’aplicació de mesures de gestió forestal sostenible. Amb esta incorporació es reforça la flota municipal de vehicles.

La compra ha estat possible gràcies a una subvenció d’apliació de mesures de gestió forestall sostenible de la Generalitat Valenciana. De manera que l’administració autonòmica assumeix el 40 per cert del cost i l’Ajuntament de Serra, la resta.

El consistori farà servir el vehicle per al projecte pioner de transformació de la biomasa forestal en pel·let. Un projecte avalat per les institucions europees i unviersitats valencianes. L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha remarcat que “Serra té una aposta decidida pel medi ambient que es demostra també amb esta adquisició”.

El tractor d’última generació és de la marca Kioti, té una potència de 75 cavalls, inversor electrohidràulic, caixa de canvas de 24 velocitats i aire condicionat. A més a més, el vehicle és de plataforma plana, donant major visibilitat i seguretat per al conductor.
 
 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon