Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona rep 13.000 euros de subvenció per al centre ocupacional

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives subvenciona amb prop de 13.000 euros el Centre Ocupacional Trencadís de la Pobla de Vallbona. Es tracta d’una ajuda que aplega a quasi el 80% de l’import total de la despesa que l’Ajuntament té previst invertir en les instal·lacions i que ascendeix a 16.394 euros per posar a punt el centre de cara al pròxim curs.

L’ajuda permetrà comprar el mobiliari necessari per a les activitats que desenvoluparà el centre ocupacional Trencadís així com l’equipament informàtic. El centre ocupacional finalitzava les obres el passat 28 de febrer i a partir del mes de setembre està prevista la posada en marxa de les instal·lacions que donaran cabuda a 36 usuaris.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :