Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Piscina Municipal de l'Eliana obri les seues portes el pròxim 21 de juny

 Les instal·lacions romandran obertes al llarg de tot l'estiu fins al dia 22 de setembre

Com tots els anys, la piscina municipal de l'Eliana torna a obrir les seues portes durant l'estiu. El dia serà divendres que ve 21 de juny, i enguany mantindrà el seu horari habitual: de dimarts a divendres d'11h a 19h i dissabtes, diumenges i festius d'11h a 20h. Els dilluns el recinte estarà tancat per qüestions de manteniment. El recinte es troba en l'Avda. del Parc núm.5 i compta amb dues piscines, una d'elles per a ús infantil.

Este servei municipal comptarà amb uns preus molt assequibles: per als majors de 16 anys, l'entrada serà de 1,30 euros en dies laborables i de 1,50 euros en dissabtes, diumenges i festius. Per als menors de 16 anys i els pensionistes, els preus seran d'1 euro en els dies laborables i de 1,20 euros durant els caps de setmana i festius.

Existeix també l'opció d'adquirir diferents abonaments: de 10 dies, de 15 dies, del mes de juliol, del mes d'agost i de tota la temporada. Quant als menors de 16 anys i pensionistes, estos abonaments equivaldran a 9 euros (10 dies); 14 euros (15 dies); 25 euros (mes de juliol o mes d'agost); i 45 euros (tota la temporada). En el cas dels majors de 16 anys, els preus dels abonaments seran de 12 euros (per abonament de 10 dies), 19 euros (abonaments de 15 dies); 32 euros (per a abonament mensual) i 60 euros (per a l'abonament de la temporada).

Pel que fa a les normes de funcionament, cal destacar que el recinte compta amb un aforament màxim de 202 persones, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per un adult i serà obligatori dutxar-se abans d'entrar en l'aigua. D'altra banda, queda prohibit córrer pel perímetre de la piscina, introduir objectes com ara gots, inflables – excepte maneguets i suros en la piscina infantil-, practicar jocs perillosos o menjar dins del recinte.

Piscina grande

Piscina infantil


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :