Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria també celebra l'últim Ple d'aquesta legislatura. El nou serà el 15 d'agost

El nou plenari es constituirà abans del 15 d'agost, quan tots els ajuntaments s'hagen constituït i delegat les competències

El Ple de la Mancomunitat Camp de Túria s'ha reunit per última vegada aquesta legislatura en una sessió extraordinària celebrada aquest migdia en la seu de l'ens supramunicipal.

L'acte ha començat amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. Des de l'any 2003, moment en el qual van començar a comptabilitzar-se els assassinats, la xifra aconsegueix els quatre dígits amb 1.000 crims.

Després del minut de silenci, els presents han aprovat per unanimitat l'acta de la sessió anterior. La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines en funcions, Lola Celda, ha volgut expressar la seua més sincera repulsa.

“Gràcies a tots i a totes per la vostra col•laboració. Durant aquesta legislatura hem aconseguit que tots els municipis participen. Hem posat en marxa nous projectes, afermat els ja existents i adaptat les instal•lacions”, ha explicat Celda.

En aquest sentit, la presidenta de la Mancomunitat ha volgut agrair també “l'esforç i dedicació a tots els treballadors, que ens han brindat tot el suport que han pogut. Sense vosaltres no hauria sigut possible fer tot el que hem fet”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon