Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Festa de l'Orgull Comarcal 2019 tindrà lloc el 22 de juny a La Pobla de Vallbona, organitzada per Mirall Camp de Túria

Dissabte que ve 22 de juny tornarà a celebrar-se a la comarca la Festa de l'Orgull que ve organitzant l'associació Mirall Camp de Túria  i que de nou tindrà lloc a La Pobla de Vallbona.

L'acte de caràcter festiu i reivindicatiu tindrà com a lloc base el Parc Benajmin Marc Civera on la majoria dels actes es podran gaudir.

Des de les 19 hores hauran jocs per a xiquets i xiquetes al Parc amb unflables perquè els gaudisquen.

A partir de les 20 hores hi haurà una concentració en el mateix Parc Benjamí March Civera que permetrà donar l'inici de la Festa de l'Orgull.

les 21 hores es llegirà un manifest des del balcó de l'Ajuntament que lluirà l'orgullosa bandera de l'arc de Sant Martí.

des de les 23 hores la festa amb música en directe serà ja al Parc novament, on el grup Orquestra Dynamic donarà molt que parlar i diversió.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon