Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Josep Vicent Garcia (Compromís) reelegit alcalde amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo


El Ple de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona ha reelegit a Josep Vicent Garcia com alcalde de la Pobla de Vallbona amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo. Garcia ha comptat amb els 12 vots que representen les quatre formacions i que superen la majoria absoluta del plenari que està en 11 vots.
Garcia mantindrà així la vara d’alcalde amb un govern que manté principalment els mateixos regidors i delegacions respecte a l’anterior mandat amb algunes incorporacions i baixes fruit dels resultats electorals. 

L’alcalde ha volgut agrair el treball d’aquells que no repetixen com són Javier Descalzo (Esquerra Unida), Paco Navarrete (CUPO) i Lucía Sanchis (PSPV) i ha felicitat els nous regidors entrants per l’esperit constructiu que han mostrat a l’entrar al govern.

En el seu discurs, Josep Vicent Garcia ha agraït el vot dels més de 6.000 veïns que donen la majoria absoluta a este govern i s’ha compromés a que «tots els partits que el conformen continuaran treballant per mantenir la confiança i el suport que els veïns han mostrat en estes eleccions». Una voluntat de sumar i treballar pel futur del poble a la qual s’han sumat els portaveus de PSPV, CUPO i Contigo.

L’equip de govern estarà format així per Josep Vicent Garcia, Iris Marco, Beatriu Palmero, Fran Esteban, Javier Nóvoa, Raquel Martínez i Boni Carrillo per Compromís; Regina Llavata, José Miguel Tomas i Rebeca Pizarro pel PSPV; Juan Aguilar per CUPO i Jaime Ruix per Contigo.

Govern de La pobla de Vallbona

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon