Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Extingit l'incendi de la planta de reciclatge de Riba-roja després d'arrasar 1.000 metres quadrats

 Efectius de bombers van donar per extingit a les 23.11 hores d'aquest diumenge l'incendi que es va declarar a primera hora del dia en una planta de reciclatge al polígon de la Reva de Riba-roja de Túria i que ha afectat 1.000 metres quadrats, segons han informat el 112 i el Consorci Provincial de Bombers.
El foc es va declarar a les 7.18 hores en una màquina de l'empresa de reciclatge i fins al lloc es van mobilitzar un total de 30 efectius, ha informat el Consorci.
Les flames van cremar prop de 1.000 metres quadrats entre l'interior i l'exterior de la planta de reciclatge. En l'operatiu d'extinció van treballar efectius dels parcs de Paterna, l'Eliana, Xiva, Catarroja, Montcada, Torrent i Requena.
A més, hi va intervindre una patrulla de la Policia de la Generalitat i el Centre de Coordinació d'Urgències Sanitàries va enviar un Suport Vital Bàsic preventiu, encara que els treballadors de l'empresa no es van veure afectats, segons detalla el 112.
Let's block ads! (Why?)

Fuente -Creative Commons
-veu
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon