Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana torna un any més, el contacontes dels dijous al llarg del mes de juny.

El Parc de la Pinada albergarà la nova edició de Conta’m contes

A punt de finalitzar el curs, el contacontes dels dijous, que habitualment es realitza a la Biblioteca Municipal, es trasllada al Parc de la Pinada, per tal d’oferir als xiquets i xiquetes de l'Eliana fantàstiques històries a l'aire lliure. Així, al llarg del mes de juny, la Regidoria d'Educació i Infància ha programat 4 contacontes que tindran lloc cada dijous a les 18:30h en el Passeig Secondo Baldín.

Esta nova edició de Conta’m contes al Parc s'iniciarà dijous 6 de juny amb la companyia Parlacuentos i la seua funció “La història dels bonobos amb ulleres", on uns simpàtics ximpanzés endinsaran als assistents en el seu món i les seues aventures. A continuació, el dijous 13 la companyia La Titella ens portarà els seus “Contes del sol i la lluna”, en els quals menuts i grans gaudiran d'històries amb el ratolí Pirulí i els animals més valents i divertits. El dijous 20 serà el torn de “Percucontes amb Pepo”, també de la mà de La Titella, on el públic gaudirà dels contes de sempre acompanyats pel caixó rumber de Pepo. Finalment el dijous 27 de juny, la mateixa companyia ens delectarà amb “Teatre a la carta”, un xicotet espectacle teatral de carrer. Com a colofó final, els assistents podran gaudir d'una festa d'aigua per a refrescar-se i donar la benvinguda oficial a l'estiu.

Totes aquestes sessions seran molt interactives i participatives, perquè els xicotets espectadors puguen endinsar-se al màxim en les fabuloses històries narrades i viure tota una aventura.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon