Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Trobada de Famílies Diverses a l’Eliana: 19 de maig

La jornada tindrà lloc a l’entrada del Parc de la Pinada pel passeig Secondo Baldin, des de les 10 fins a les  14 hores, amb ponències i taules redones per als majors i amb tallers i contacontes per als menuts. 

Entitats, familiars i grups socials que lluiten a favor del col·lectiu LGTBI se citen el pròxim diumenge dia 19, a l’Eliana, en la III Trobada de Famílies Diverses, amb la intenció de compartir activitats i propostes.

Està prevista la participació de la diputada provincial Isabel Garcia; coordinadores d’Igualtat i Convivència, com Elvira Garcia de l’IES l’Eliana;  el director de l’Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia, Toño Abad,  així com escriptors i especialistes en dret. 

Organitza l’associació MIRALL Camp de Túria, amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat de l’ajuntament de l’Eliana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon