Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 900 participants en la IX Carrera contra el Càncer de l'Eliana



La presència femenina va ser major que la dels homes

La IX edició de la Carrera Solidària l'Eliana contra el Càncer va tornar a omplir el Poliesportiu Municipal amb un gran ambient i amb tots els participants compartint un mateix objectiu: col·laborar en la lluita contra el càncer. Més de 900 dorsals repartits, en la carrera solidària que és pionera a la província de València i que va tindre una participació femenina superior a la masculina.

Els primers atletes a travessar la línia de meta van ser Alex Tormo, del Cobarde’s Team i Luis Félix Martínez, del Serrano Club d'Atletisme que van finalitzar la prova junts i amb un temps de 20:02, mentre que el tercer va ser Antonio Cubero del SD Correcaminos amb una marca de 20:11.

El podium femení el van formar Elena Pastor del Ribapeu amb un temps de 25:05, acompanyada de la corredora del Club d'Atletisme l'Eliana Running, Roser Mañosa amb una marca de 25:35 i de Yolanda Martí que finalitzà la prova en 26:30.

En l'apartat local Ricardo Ibáñez i Magda Vila, tots dos del club organitzador Correliana, van ser els primers a acabar la carrera amb unes marques de 20:24 i 26:14 respectivament. El Club d'Atletisme L'Eliana Running, va ser l’equip amb més participants, que va voler retre homenatge a la seua companya i veïna del municipi Lourdes Gil.

L'alcalde de l'Eliana Salva Torrent, la regidora d'esports Eva Santafé, el president del Club Correliana Xavi Pons i la presidenta i vicepresidenta de la Junta Local contra el Càncer de l'Eliana, Gemma Ferri i Paqui Díaz, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als corredors en les diferents categories.

“L'Eliana continua demostrant que és municipi solidari, on iniciatives d’esta classe sempre compten amb el suport dels veïns i del seu Ajuntament i continuarem recolzant estos esdeveniments, que col·laboren amb una cosa tan important com la lluita contra el càncer”, va destacar Salva Torrent.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon